Muutoksia toiminnassa 9.10.2023 alkaen

Olemme tehneet muutoksia toimintaamme ja 9.10.2023 alkaen korjamaotoimintamme jatkuu osoitteessa Kaapelikatu 1, 50130 Mikkeli, AD Mikkelin Autokorjaamon yhteydessä. Nykyiset rengashotellisopimukset siirtyvät uuteen osoitteeseen helposti ajokauden vaihtuessa. Vaihdon ajanvarauksen voi hoitaa jatkossa osoitteesta www.mikkelinautokorjaamo.fi. Nykyisiltä rengashotelliasiakkailta ei edellytetä mitään toimia siirrossa, vaan renkaiden siirto hoidetaan automaattisesti uuteen osoitteeseen kausivaihdon tullessa ajankohtaiseksi/varatuksi. […]


Nettiajanvaraus

Rengastöihin on avattu ajanvarausjärjestelmä, josta pääsee suoraan varaamaan ajan eri rengastöihin. Kalenteri näyttää korjaamon vapaat ajat ja tekee varaukset suoraan kalenteriin. Rengashotelliasiakkailta vaaditaan varauksessa myös rekisterinumero, jotta renkaat löydetään hotellista allelaittoa varten.


Muutamme uusiin tiloihin

Muutto lähenee ja olemme suljettuna 28.11-11.12.2016 välisenä aikana. Siirrymme uusiin ja isompiin toimitiloihin Rantakylään osoitteeseen Teletie 2, olemme kuitenkin puhelimen ääressä parhaamme mukaan ja hätätapauksissa yritämme auttaa mahdollisuuksien mukaan.