Muutoksia toiminnassa 1.6.2021 alkaen

1.6.2021 alkaen keskitymme rengastöiden sekä autohuoltopuolen kehittämiseen, jolloin valikoimastamme poistuu autokorjaamotoiminta. Jatkossa siis kauttamme rengastyöt, öljynvaihdot, sekä autohuollot (öljynvaihdot sekä määräaikaishuollot) normaalisti. Autokorjaamoasioissa auttaa Fixus Mikkeli osoitteessa Saksalankatu 1, 50100 Mikkeli.


Joulunajan aukiolo

RL-Autosoundin väki siirtyy joulun viettoon 21.12.2020 ja palaamme takaisin sorvin ääreen 4.1.2021.


APR Spring Sale 2020

APR Spring Sale on taas täällä, kaikista APR:n ohjelmista -10% alennus 15.5.2020 asti.


Muutamme uusiin tiloihin

Muutto lähenee ja olemme suljettuna 28.11-11.12.2016 välisenä aikana. Siirrymme uusiin ja isompiin toimitiloihin Rantakylään osoitteeseen Teletie 2, olemme kuitenkin puhelimen ääressä parhaamme mukaan ja hätätapauksissa yritämme auttaa mahdollisuuksien mukaan.


Talvisäilytystilaa vapaana!

Tarjoamme nyt myös talvisäilytystilaa moottoripyörille uudessa toimipisteessämme (avataan Rantakylässä 2017). Tila on lämmintä tilaa, varustettuna kameravalvonnalla sekä murtohälyttimillä ja käytettävissä heti. Otathan yhteyttä, niin järjestetään lämmin säilytyspaikka kesän harrastevehkeille!


Genesis Car Audio

Nyt saatavilla Genesis Car Audion High End-vahvistimia suoraan valmistajalta! Vahvistimien toimitusaika hieman pidempi, johtuen toimituksesta suoraan Englannista. Tsekkaa lisää täältä: http://www.genesis-ice.com/global-en/


Osamaksumahdollisuus

Meillä nyt myös mahdollista maksaa ostokset laskulla, palveluntarjoaja antaa laskulle 30pv korotonta maksuaikaa. Mahdollista myös muuttaa kotiin toimitettu lasku osamaksurahoitukseksi. Lasku sekä osamaksurahoitus vaatii luottotietojen tarkastamisen. Palveluntarjoaja Innovoice Oy


Volkswagen Racing

Kauttamme nyt myös Volkswagen Racinging viritysosat sekä tarvikkeet. Katso lisää http://www.volkswagenracing.co.uk/performance-parts/ Lisäksi valikoimissa myös Haldex Performance Controllerit sekä varaosat Haldex-järjestelmiin (kuten öljyt sekä filtterit).